V Leviciach podmienečne rozviazali zmluvy s cudzincami

NETKY.SK • 19 November 2013, 16:10 • 2 min
V Leviciach podmienečne rozviazali zmluvy s cudzincami

LEVICE - Vedenie basketbalového klubu Levickí Patrioti po pondelkovom debakli v stretnutí 13. kola Slovak Sport.tv Basket extraligy mužov v Nitre (47:91) podmienečne rozviazalo zmluvy s kvartetom zahraničných hráčov v tíme. Hrozba sa sťahuje na najbližšie dve vystúpenia družstva proti Handlovej a Spišskej Novej Vsi.

slovakia

left justify in out

V prípade, že herný prejav kvarteta Kelechi Anuna, Brandon Lockhart, Elijah Obade a Nick Wright nebude na požadovanej úrovni, klub s legionármi okamžite preruší spoluprácu. Upozornenie dostali aj slovenskí hráči. Na najbližší extraligový duel v sobotu 23. novembra proti Handlovej majú fanúšikovia oblečení v žlto-zelených farbách vstup zdarma. Náklady spojené s organizáciou stretnutia bude znášať klub a hráči v pomere 1:1. Informácie priniesol web basketballevice.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies