V lete nás čakajú veľké trénerské výmeny

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 15:15 • 2 min
V lete nás čakajú veľké trénerské výmeny

PARÍŽ - Francúzske médiá už o tom píšu ako o hotovej veci - tréner futbalistov parížskeho Saint-Germain FC Carlo Ancelotti opúšťa klub z metropoly krajiny galského kohúta. Le Parisien ide ešte ďalej a dokonca tvrdí, že jeho novým pôsobiskom bude Real Madrid.

slovakia

left justify in out

Tam má však pomerne pevnú pozíciu a ešte trojročný kontrakt José Mourinho. Objavili sa už aj "zaručené“ správy o tom, že kluby si trénerov vymenia. Športový riaditeľ PSG Leonardo sa netají svojou snahou priviesť kontroverzného Portugalčana na lavičku svojho klubu. Meno Mourinha sa však v rôznych špekuláciách objavuje predovšetkým v spojení s londýnskym klubom Chelsea, kde už v minulosti pôsobil. Čo však bude s terajším koučom "The Blues" Rafaelom Benítezom?

"Carlo Ancelotti sa už rozhodol. Má ústnu dohodu s Realom Madrid. Obe strany chcú v budúcej sezóne spolupracovať,“ uvádza isport.cz s odvolaním sa na francúzske zdroje blízke Ancelottimu.

"Ešte nepadlo žiadne rozhodnutie. Počkám na koniec súťažného ročníka,“ upokojuje rozvírenú hladinu 53-ročný futbalový odborník. "Po sezóne sa klub rozhodne, či bol s mojou prácou spokojný alebo nie,“ dodal lodivod suverénneho lídra najvyššej francúzskej súťaže Carlo Ancelotti. O jeho služby sa údajne zaujímajú aj anglické kluby Liverpool a Manchester City.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies