V lese pri Mníchove našli pozostatky ženy: Patria nezvestnej Slovenke!

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 14:59 • 2 min
V lese pri Mníchove našli pozostatky ženy: Patria nezvestnej Slovenke!

MNÍCHOV - Pozostatky ženy, ktoré našli nemeckí policajti zahrabané v lese pri Mníchove, podľa všetkého patria už vyše roka nezvestnej Daniele K. Na svojej webovej stránke o tom v nedeľu informoval nemecký denník Bild.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročná matka dvoch detí vo veku tri a šesť rokov žila v Nemecku s elektrikárom Bülentom A. (43) v spoločnej domácnosti v mníchovskej časti Pasing. 
     

Daniela bola nezvestná od marca 2013, keď bez stopy zmizla. Jej priateľ tvrdil, že jeho i deti opustila a odišla s iným mužom, píše denník.
     

Slovenka sa údajne zoznámila s iným mužom, s ktorým svojho priateľa podvádzala. Bülent A., ktorý bol veľmi žiarlivý, navyše prišiel o svoju prácu. Svoju priateľku údajne sledoval a nafilmoval aj jej stretnutia s novým milencom, napísal Bild.
     

Žena chcela Bülenta A. definitívne opustiť a v súvislosti s tým ho požiadala aj o rozhovor. Ten sa uskutočnil v ich byte 12. marca 2013 - podľa všetkého s vražedným koncom.
     

Daniela ho údajne prosila, aby sa konečne z bytu odsťahoval; to by však pre Bülenta A. znamenalo značnú finančnú ujmu. Ženu podľa denníka údajne zmlátil. Susedia neskôr vypovedali, že veľmi kričala, políciu však nezavolal nikto.
     

Čo sa stalo následne, vie len Bülent A., ktorý je z usmrtenia ženy podozrivý. Bráni sa však mlčaním a popiera, že by jej bol niečo spravil, podotýka denník. 
     

Nezvestnosť Daniely nahlásila 18. marca až jej kamarátka. Hlavným podozrivým sa okamžite stal jej priateľ, ktorého vzápätí vzali do väzby. Pred okolím sa tváril otrasene. "Vždy sa staral o deti, varil, hral sa s malými. Vraždu si neviem predstaviť," povedal pre Bild jeden z jeho známych. Slovenka bola údajne naopak často preč z domu a mala množstvo mužských známostí.
     

Polícia našla kostru ženy na základe anonymného listu. Slovenku identifikovali na základe chrupu. Podľa prokuratúry bola uškrtená, v byte podozrivého stopy po krvi nenašli.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies