V lese nad Dlhými dielmi zadržala polícia šesť osôb s väčším množstvom drog

NETKY.SK • 12 November 2015, 13:29 • 2 min
V lese nad Dlhými dielmi zadržala polícia šesť osôb s väčším množstvom drog

BRATISLAVA - Počas bežného výkonu služby natrafila policajná hliadka v lese nad sídliskom Dlhé diely v bratislavskej Karlovej Vsi na šesť osôb, ktoré mali pri sebe igelitovú tašku s väčším množstvom drog. Všetkých zadržala.

slovakia

left justify in out

Dvoch mužov z tejto skupiny, 48-ročného Petra O. a 21-ročného Petra K. policajný vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania alebo obchodovania s nimi, informoval bratislavský, krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

V taške sa nachádzalo celkom 33 igelitových vreciek s obsahom neznámej zelenej sušenej rastliny a žlté oválne vajíčko so štyrmi igelitovými vreckami obsahujúcimi bielu kryštalickú látku.

 

Expertíza ukázala, že išlo o marihuanu s celkovou hmotnosťou 104 gramov (množstvo zodpovedá 210 bežným jednorazovým dávkam drogy) a metamfetamín s celkovou hmotnosťou 1598 miligramov (množstvo zodpovedá minimálne 16 jednorazovým dávkam drogy).

 

Obvinený Peter O. je v súčasnosti stíhaný na slobode, na obvineného Petra K. vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie. Obom hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies