V Lens 2500 strážcov poriadku a žiaden alkohol

NETKY.SK • 14 Jún 2016, 13:03 • 2 min
V Lens 2500 strážcov poriadku a žiaden alkohol

ARRAS - Dvetisícpäťsto policajtov a príslušníkov iných bezpečnostných zložiek bude v Lens brániť roztržkám medzi fanúšikmi Walesu a Anglicka, ktorých reprezentácie odohrajú vo štvrtok rizikový zápas B-skupiny európskeho futbalového šampionátu.

slovakia

left justify in out

Úvod záverečného turnaja sa niesol v znamení návratu fenoménu futbalového chuligánstva. Francúzske úrady naň reagujú zvýšením pozornosti, a to aj na úkor riešenia iných úloh, medzi ktorými mala doteraz prioritu hrozba teroristického útoku. Lens je najmenšie hostiteľské mesto, na Štadión Bollaerta a Delelisa s kapacitou 38 223 miest by sa zmestili všetci jeho obyvatelia.

 

Šéfka regionálnej prefektúry Fabienne Bucciová uviedla, že v pohotovosti bude 1200 policajtov a rovnaký počet zamestnancov súkromných bezpečnostných služieb. Obchody v okolí štadióna nebudú v stredu ani vo štvrtok predávať alkohol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies