V Las Vegas zadržali chlapca (11): Nechtiac mu vystrelila zbraň v škole

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 07:22 • 2 min
V Las Vegas zadržali chlapca (11): Nechtiac mu vystrelila zbraň v škole

LAS VEGAS - Jedenásťročný chlapec je vo väzbe po tom, ako nešťastnou náhodou vystrelil z ukradnutej ručnej zbrane v škole v americkom Las Vegas. Pri incidente neutrpel nikto zranenia, informovala dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Las Vegas Sun k incidentu došlo v stredu, keď sa chlapec načiahol do ruksaku, pričom náboj vytvoril v lavici dieru. Pištoľ kalibru 45 vystrelila v triede v momente, ako sa chlapec chystal na odchod zo školy, uviedla školská polícia v okrese Clark County. Jej príslušníci tínedžera okamžite oddelili od ostatných žiakov.

 

Polícia zatiaľ nezistila ako sa chlapec dostal ku zbrani, všetko však nasvedčuje tomu, že s majiteľom pištole nie je v príbuzenskom vzťahu.

 

Chlapca zadržiavajú v nápravnovýchovnom zariadení a bude obvinený z viacerých trestných činov vrátane držania kradnutého majetku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies