V Las Vegas predstaví Mercedes novú triedu CLA

NETKY.SK • 19 December 2018, 20:34 • 2 min
V Las Vegas predstaví Mercedes novú triedu CLA

BRATISLAVA - Mercedes-Benz počas tohto roka už začal hovoriť o ďalšom evolučnom pokroku. Ako prvý prišiel na rad klasický hatchback. V októbri debutovalo kompaktné MPV pokrstené za Béčko. Ďalším členom rodiny bude dynamickejšie tvarovaný štvordverový model, ktorý bude poznať ako CLA.

slovakia

left justify in out

O debute tohto vozidla sa medzi odborníkmi hovorí už dlhšie. Automobilka ho momentálne potvrdila len zverejnením fotografie. Zachytáva však len jeho siluetu. O tom, či sa bude zásadne meniť zatiaľ neviem nič, no základnými líniami pripomína aktuálnu verziu. Za povšimnutie by sa ale malo podotknúť výraznejšie klesanie strechy i bočných okien nového modelu zakončených sklom v tvare trojuholníka.

 

 

Dizajn teda neprejde veľkou zmenou. Konštruktéri sa vyhral skôr na ostatných partiách. Očakáva sa štýl pripomínajúci päťdverové Áčko s kombináciou väčšieho súrodenca CLS. Presné detaily o druhej generácii auta sa dozvieme už o pár týždňov. Mercedes nechce čakať na Detroit, nová trieda CLA sa namiesto toho predvedie už v Las Vegas počas výstavy Consumer Electronics Show (CES).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies