V Lamači pátrajú po nezvestnej osobe

NETKY.SK • 15 Marec 2015, 14:26 • 2 min
V Lamači pátrajú po nezvestnej osobe

BRATISLAVA - Hasiči od sobotného večera pátrajú po nezvestnej osobe v bratislavskej mestskej časti Lamač, ale zatiaľ ju nenašli.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasova z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, policajtom pomáha 31 dobrovoľných hasičov, osem profesionálnych hasičov z Bratislavy a traja psovodi so psom. Všetci prehľadávajú lokalitu Lamač. 

 

Ako uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, nezvestná je pätnásťročná Nikola Uhliarová s trvalým bydliskom vo Zvolene. Dievča naposledy videli na Malokarpatskej ulici v Bratislave so svojim priateľom, s ktorým sa mali rozísť. Po odchode priateľa na autobus nezvestná napísala svojej matke SMS správu, z ktorej vzniklo podozrenie, že si chce siahnuť na život. Od tohto času má mobilný telefón nedostupný a nedala o sebe žiadnu správu. Nezvestná je 170 cm vysoká, má štíhlu postavu, plavé vlasy po plecia, zeleno-hnedé oči a jazvu na brade. Na sebe mala čiernu prešívanú bundu s kapucňou, žlto-modrú mikinu, čierne tepláky a čierne topánky s ružovými pásikmi. 

 

Podľa Kurucovej, v súčasnosti pátranie pokračuje na miestach, ktoré mala nezvestná rada. "Ide o priľahlý les v mestskej časti Lamač, Záhorskú Bystricu a jej okolie, prepátrané boli aj polorozpadnuté a opustené budovy, ako aj miesta dostupné verejnosti," zhrnula policajná hovorkyňa. Policajti žiadajú, aby sa ozvali ľudia, ktorí Nikolu Uhliarovú poznali. Svojimi informáciami pomôžu zložkám, ktoré po dievčati pátrajú. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného 15-ročného dievčaťa, treba oznámiť na bezplatné číslo 158, prípadne tak urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies