V Liptovskom Mikuláši zatkli drogového dílera s materiálom za 4 000 eur, hrozí mu 15 rokov

NETKY.SK • 15 December 2017, 17:48 • 2 min
V Liptovskom Mikuláši zatkli drogového dílera s materiálom za 4 000 eur, hrozí mu 15 rokov

BRATISLAVA 15. decembra (SITA) - Polícia zatkla 26-ročného Tomáša z Liptovského Mikuláša, u ktorého našli 80,4 gramu kryštalickej látky.

slovakia

left justify in out

Akcia sa uskutočnila vo štvrtok 14. decembra vo večerných hodinách. Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, polícia zistila, že mladý muž v uvedený deň vycestoval do Bratislavy, kde si od presne nezistenej osoby zadovážil kryštalickú látku bielej farby. Tú potom priviezol do Liptovského Mikuláša. Pri osobnej prehliadke našla potom polícia igelitové vrecko s 80,40 gramu kryštalickej látky. Zaistenú látku podrobili kriminalistickej expertíze a potvrdili v nej prítomnosť účinnej látky metamfetamínu.

 

Množstvo látky predbežne zodpovedá minimálne 475 obvykle jednorazovým dávkam drogy. Minimálna hodnota zaistenej látky na čiernom trhu je viac ako 4 000 eur.

 

Muža obvinili zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. Obvinenému mužovi hrozí v prípade preukázania viny väzenie na desať až pätnásť rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona