V kvetinárstve v Demandiciach ukradli tisícky eur

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 09:59 • 2 min
V kvetinárstve v Demandiciach ukradli tisícky eur

BRATISLAVA - Polícia pátra po troch páchateľoch, ktorí v stredu v predajni kvetov v Demandiciach v Levickom okrese ukradli niekoľko tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Ako povedala hovorkyňa polície v Nitrianskom kraji Renáta Čuháková, do kvetinárstva okolo tretej popoludní vošla žena v sprievode dvoch mužov a lámanou slovenčinou požiadali o rozmenenie peňazí. "Ochotné ženy za pultom sa im snažili vyhovieť. Zákazníčka sa zatiaľ nepozorovane dostala do kancelárie majiteľa a odcudzila odtiaľ niekoľko tisíc eur," opísala situáciu Čuháková. Zlodeji následne ušli na aute.

 

Podozrivá žena mala asi 26 rokov a bola asi 165 cm vysoká. Mala dlhšie vlasy zviazané do vrkoča, oblečené mala modré rifle, čierne tričko a pri sebe mala bledú tašku prehodenú cez plece. Jeden z podozrivých mužov bol asi 180 cm vysoký a mal asi 30 rokov. Oblečené mal modré krátke kárované nohavice a modré tričko s krátkymi rukávmi. Druhý z mužov bol asi 165 cm vysoký, vo veku asi 35 rokov. Mal oblečené hnedé nohavice a modré tričko. Policajti v Šahách vedú v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci krádeže. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, možno oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona