AKTUALIZOVANÉ Trojročné dievčatko pád zo štvrtého poschodia neprežilo

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 11:42 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Trojročné dievčatko pád zo štvrtého poschodia neprežilo

KRUPINA - Posádka leteckých záchranárov z Banskej Bystrice zasahovala v nedeľu 29. júla večer v Krupine po páde trojročného dieťaťa zo štvrtého poschodia. Žiaľ, po prevoze do nemocnice zomrelo.

slovakia

left justify in out

Dievčatko bolo s vážnym poranením hlavy v kritickom stave letecky prevezené do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici.

 

Ako informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková, záchranársky vrtuľník pristál na tamojšom futbalovom ihrisku, kde si posádka prevzala malú pacientku v bezvedomí od rýchlej lekárskej pomoci. Lekár jej doplnil ďalšiu potrebnú liečbu a na umelej pľúcnej ventilácií ju následne leteckí záchranári previezli do Banskej Bystrice.

 

"Jeho zdravotný stav bol však natoľko vážny, že dievčatko následkom zranení žiaľ podľahlo. Prípad vyšetruje odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Zvolene. Všetky bližšie okolnosti vzniku tejto tragédie sú v súčasnosti predmetom jej vyšetrovania," informovala polícia v pondelok poobede na svojej facebookovej stránke.

 

Podobný prípad sa stal pred niekoľkými dňami v Hnúšti. Päťročných chlapček tam spadol z balkóna prvého poschodia, pri čom utrpel stredne ťažké poranenia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies