V kriminálnej dráme Sicario si zahrá aj Benicio Del Toro

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 11:13 • 2 min
V kriminálnej dráme Sicario si zahrá aj Benicio Del Toro

LOS ANGELES - Oscarový herec Benicio Del Toro je po americkej herečke Emily Blunt ďalšou hviezdou, ktorá má účinkovať v kriminálnej dráme Sicario. Informoval o tom portál The Wrap, ktorý sa odvoláva na niekoľko nemenovaných zdrojov.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu má 47-ročný rodák z Portorika stvárniť vo filme žoldniera, ktorý s členkou jednotky SWAT (Emily Blunt) cestuje do Mexika, aby vystopoval vodcu drogového kartelu. Snímku bude režírovať Denis Villeneuve. Dátum začiatku nakrúcania ešte nie je známy.

 

Benicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez je držiteľom Oscara, Zlatého glóbusu, Screen Actors Guild Award či ceny BAFTA za stvárnenie Javiera Rodrigueza vo filme Traffic - Nadvláda gangov (2000) v réžii Stevena Soderbergha. Del Toro je tiež známy ako Fred Fenster zo Zvyčajných podozrivých (1995), Dr. Gonzo zo Strach a hnus v Las Vegas (1998), Franky Four Fingers z Podfu(c)ku (2000), Jackie Boy zo Sin City - mesto hriechu (2005) či Che Guevara zo snímok Che Guevara: Revolúcia (2008) a Che: Part Two (2008), za ktorého stvárnenie získal cenu pre najlepšieho herca na prestížnom Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes. Okrem toho sa ukázal v snímkach Povolenie zabíjať (1989), Prísaha (2001), 21 gramov (2003), Štvanec (2003), Vlkolak (2010) či Divosi (2012). V tomto roku ho diváci budú môcť vidieť v dráme Jimmy P. či v akčnom sci-fi z dielne spoločnosti Marvel, Strážcovia Galaxie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona