V krimi dráme Live by Night sa objaví aj Scott Eastwood

NETKY.SK • 16 November 2015, 08:41 • 2 min
V krimi dráme Live by Night sa objaví aj Scott Eastwood

LOS ANGELES - Americký herec a model Scott Eastwood sa pridal k obsadeniu kriminálnej drámy Live By Night, ktorá bude adaptáciou rovnomenného románu spisovateľa Dennisa Lehanea.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Eastwood stvárni Dannyho Coughlina, brata hlavnej postavy - pašeráka alkoholu a mafiána Joea Coughlina v podaní Bena Afflecka, ktorý je taktiež autorom scenára, režisérom a producentom snímky. Okrem nich si v novinke zahrajú aj Sienna Miller, Zoe Saldana, Elle Fanning, Chris Messina, Chris Cooper či Miguel. Nakrúcanie sa začalo koncom októbra v Georgii. Film by sa mal dostať do kín v roku 2017.


Scott Eastwood, vlastným menom Scott Clinton Reeves, je synom filmára Clinta Eastwooda a letušky Jacelyn Reeves. Zahral si napríklad v historickej dráme Zástavy našich otcov (2006), psychologickej dráme Gran Torino (2008), horore Texaský masaker motorovou pílou 3D (2013), vojnovej dráme Železné srdce (2014) či romanticke dráme The Longest Ride (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona