V krčme úradoval 10-krát trestaný muž,ďalší ukradol 5 000 eur

NETKY.SK • 4 December 2013, 10:00 • 2 min
V krčme úradoval 10-krát trestaný muž,ďalší ukradol 5 000 eur

BRATISLAVA/KOŠICE - Doposiaľ desaťkrát trestaný 38-ročný Miloš znovu skončil v rukách polície. Na Čermeľskej ulici v Košiciach sa vlámal do pohostinstva, vylomil hrací automat a pokúsil sa ukradnúť mince.

slovakia

left justify in out

Zlodeja však vyrušil náhodný svedok, ktorý zalarmoval políciu. Páchateľ z miesta ušiel, policajti ho našli schovaného za zaparkovanými autami v areáli vysokoškolských internátov. Miloša obvinili z krádeže a poputoval do policajnej cely. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.

Balík peňazí si odniesol z pohostinstva na Považskej ulici v Košiciach pätnásťročný mladík. Jednému z návštevníkov ukradol z vrecka mobil, navigačný systém a peňaženku s 5 000 eurami. Zlodeja v krátkom čase vypátrali a obvinili. Vzhľadom na výšku spôsobenej škody je trestná sadzba šesť mesiacov až tri roky, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona