V Kozákovom kádri na Slovinsko a Škótsko aj Sabo, Nemec, Bakoš

NETKY.SK • 26 September 2016, 11:21 • 2 min
V Kozákovom kádri na Slovinsko a Škótsko aj Sabo, Nemec, Bakoš

BRATISLAVA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák oznámil v pondelok nomináciu na zápasy proti Slovinsku (v sobotu 8. októbra o 20.45 h v Ľubľane) a Škótsku (v utorok 11. októbra o 20.45 h v Trnave) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

slovakia

left justify in out

V kádri figuruje 24 hráčov: 22 legionárov a dvaja z najvyššej domácej súťaže Fortuna ligy - Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava) a Jakub Holúbek (MŠK Žilina). Nechýbajú opory Marek Hamšík a Martin Škrtel, pozvánku dostali aj Erik Sabo, Adam Nemec, Marek Bakoš a Vladimír Weiss. Vo výbere nie sú zranení Ondrej Duda, Viktor Pečovský a Norbert Gyömbér.

Slovákom patrí po úvodnej prehre 0:1 s Anglickom v Trnave 5. priečka v tabuľke F-skupiny. Škótsko a Anglicko majú po tri body, Slovinsko a Litva získali vo vzájomnom dueli jeden bod za remízu 2:2. Malta podľahla Škótsku 1:5 a má rovnako ako SR na konte nulu.

Zraz nominovaných hráčov A-tímu SR je v pondelok 3. októbra do 15.00 h v hoteli Dolphin v Senci.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie na zápasy proti Slovinsku (v sobotu 8. októbra o 20.45 h v Ľubľane) a Škótsku (v utorok 11. októbra o 20.45 h v Trnave) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska:
Brankári: Matúš Kozáčik (Viktoria Plzeň/ČR), Ján Novota (Rapid Viedeň/Rak.), Martin Dúbravka (Slovan Liberec/ČR)
Obrancovia: Peter Pekarík (Hertha Berlín/Nem.), Lukáš Pauschek (Mladá Boleslav/ČR), Erik Sabo (Beitar Jeruzalem/Izr.), Martin Škrtel (Fenerbahce Istanbul/Tur.), Ján Ďurica (Trabzonspor/Tur.), Lukáš Štetina (Dukla Praha/ČR), Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava), Tomáš Hubočan (Olympique Marseille/Fr.), Jakub Holúbek (MŠK Žilina)
Stredopoliari: Róbert Mak (Zenit Petrohrad/Rus.), Ján Greguš (FC Kodaň/Dán.), Patrik Hrošovský (Viktoria Plzeň/ČR), Juraj Kucka (AC Miláno/Tal.), Filip Kiss (FK Haugesund/Nór.), Jakub Považanec (Dukla Praha/ČR), Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Vladimír Weiss (Al-Gharafa/Kat.), Dušan Švento (Slavia Praha/ČR)
Útočníci: Michal Ďuriš, Marek Bakoš (obaja Viktoria Plzeň/ČR), Adam Nemec (Dinamo Bukurešť/Rum.)

Náhradníci:
Brankári: Ján Mucha (ŠK Slovan Bratislava), Adam Jakubech (Spartak Trnava)
Obrancovia: Tomáš Košút (1. FC Slovácko/ČR), Lukáš Tesák (Arsenal Tula/Rus.), Patrik Mráz (Piast Gliwice/Poľ.)
Stredopoliari: Róbert Pich (1. FC Kaiserslautern/Nem.), František Kubík (Slovan Bratislava)
Útočník: Jakub Sylvestr (1. FC Norimberg/Nem.)

Realizačný tím:
Tréner: Ján Kozák, asistent trénera: Štefan Tarkovič, tréner brankárov: Miroslav Seman, kondičný tréner: Martin Rusňák, lekári: Vladimír Pener, Ján Baťalík, fyzioterapeuti: Marián Drinka, Peter Hečko, masér: Mário Prelovský, kustódi: Ján Beniak, Michal Beseda, videoanalytik: Michal Slyško, technický vedúci: Róbert Tomaschek



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies