V Kosoríne horela hospodárska budova, oheň poškodil aj susedné objekty

NETKY.SK • 7 Január 2016, 11:04 • 2 min
V Kosoríne horela hospodárska budova, oheň poškodil aj susedné objekty

KOSORÍN - Požiar hospodárskej budovy v obci Kosorín, ku ktorému došlo z doposiaľ nezistenej príčiny v stredu 6.1. okolo 2.40 h, spôsobil škody aj na susedných objektoch. Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, požiar hospodárskej budovy sa rozšíril aj na ďalšie hospodárske budovy v blízkosti a krov a plechovú krytinu rodinného domu, čím vznikla majiteľom škoda v celkovej výške 200.000 eur.

 

"Následným rozšírením požiaru došlo na susednom rodinnom dome k zhoreniu krovu v zadnej časti domu a krytiny, čím vznikla majiteľovi škoda 3000 eur a zároveň došlo na dvore jedného rodinného domu k zhoreniu hospodárskej budovy aj so zariadením, čím vznikla majiteľke škoda 5000 eur," dodala Faltániová s tým, že príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies