V košickom útulku riešili kuriózny incident: Došlo k takejto krádeži!

NETKY.SK • 26 Júl 2018, 10:40 • 2 min
V košickom útulku riešili kuriózny incident: Došlo k takejto krádeži!

Mladá brigádnička sa spamätáva z nepríjemnej situácie, ktorej musela čeliť v priebehu víkendu.

slovakia

left justify in out

Vziať si psíka z útulku namiesto kúpy šteniatka je určite veľké gesto. Takýto pes vám bude celý život vďačným spoločníkom a len tak vás nesklame. Avšak aj adopcia zvieratka má svoje pravidlá a nefunguje len tak, že si ho vyberiete a okamžite odnášate preč. To však zrejme nepochopil istý pár, ktorý si z útulku zvierat v Haniske pri Košiciach chcel zobrať dvojmesačné šteniatko zlatého retrívera.

 

Incident sa odohral počas víkendu, kedy v útulku pracovala len jedna brigádnička. Tá nemala kompetenciu na to, aby psíka páru vydala. Je totiž potrebné vystaviť špeciálnu zmluvu a zodpovedať jednoduchý dotazník. Záujemcom preto povedala, aby sa zastavili v pondelok. „Medzi sebou sa rozprávali po maďarsky, so mnou po slovensky. A veľmi súrne chceli to šteniatko. Chceli mi zaň aj zaplatiť,“ spomína brigádnička.

 

Neskôr šla dievčina venčiť ostatných psov, čo pár využil na to, aby šteniatko ukradol! Pracovníčka preto neváhala a kontaktovala políciu. Krádež pritom zachytila bezpečnostná kamera. Žena si jednoducho retrívera vzala do kabelky a odišla s ním preč.

 

Tento zvláštny prípad sa však skončil dobre. Na druhý deň sa totiž párik ukázal opäť a mali so sebou aj ukradnutého psíka. Bol bez ujmy, najedený, okúpaný a spokojný. Zlodeji svoj čin odôvodnili tak, že muž bol opitý a žena po psíkovi túžila natoľko, že sa rozhodli ho ukradnúť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies