V Košiciach preradili Bašistu a Jána Nováka do B-tímu

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 13:38 • 2 min
V Košiciach preradili Bašistu a Jána Nováka do B-tímu

KOŠICE - Po Ivanovi Ostojičovi, Borisovi Sekuličovi, Petrovi Kavkovi a Ľubomírovi Korijkovi skončili v stredu v A-mužstve futbalového klubu MFK Košice ďalší dvaja hráči - Peter Bašista a Ján Novák. Ako informovala internetová stránka východniarov, vedenie ich preradilo do B-tímu.

slovakia

left justify in out

"Bašista pre zlomeninu malíčka na nohe už dlhšie nehral. Navyše mu o pár týždňov vyprší kontrakt. Podobne je na tom Jano Novák, ktorý pre chorobu naposledy nehral a po sezóne sa mu končí hosťovanie a vracia sa do Tatrana Prešov. Poviem na rovinu: do budúcna už s nimi nerátame. Budujeme mužstvo na novú sezónu a dávame šancu ostatným hráčom, s ktorými počítame do nového ročníka. Za týmto krokom netreba hľadať nejaké nezhody. Jednoducho sme ich preradili do 'béčka', lebo v 'áčku' chceme pripravovať hráčov pre nastávajúci ročník. Prakticky už ide iba o mesiac máj," vysvetlil prezident MFK Košice Blažej Podolák. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona