V Košiciach našli obálku s bielym práškom

NETKY.SK • 11 Marec 2017, 12:20 • 2 min
V Košiciach našli obálku s bielym práškom

KOŠICE - Košickí policajti v piatok (10.3.) vo večerných hodinách prijali oznámenie o náleze obálky s bielym práškom. Tú mala nájsť Košičanka vo svojej poštovej schránke na Viedenskej ulici.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó, polícia miesto nálezu zabezpečila, prijala potrebné opatrenia a vyrozumela príslušníkov Hasičského a záchranného zboru. "Podľa doterajšieho vyšetrovania sa skutku mal dopustiť doposiaľ neznámy páchateľ, ktorý v presne nezistenom čase do poštovej schránky bytového domu umiestnil neznámy prášok bielej farby vykazujúci znaky nebezpečnej látky," vysvetlil.

 

Časť prášku sa nachádzala aj v poštovej schránke, pod ňou, a taktiež na zemi. Do priameho kontaktu s ním prišli najmenej štyri osoby, ktoré boli rýchlou zdravotnou pomocou prevezené na pozorovanie do nemocnice.

 

Prípad na mieste prevzala vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície v Košiciach, ktorá v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre zločin všeobecného ohrozovania. Páchateľovi, po ktorom polícia pátra, hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies