V Košiciach na ľade 5 nových hráčov

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 15:44 • 2 min
V Košiciach na ľade 5 nových hráčov

KOŠICE - Druhý júnový týždeň sa začal z pohľadu mužstva HC Košice netradične - hokejisti bronzového tímu uplynulej sezóny Tipsport ligy vykorčuľovali na ľad tréningovej Crow arény.

slovakia

left justify in out

Na korčuliach a v hokejovom výstroji absolvujú ďalšiu fázu letnej prípravy až do piatka 10. júna. K mužstvu sa pripojil už aj strieborný medailista z majstrovstiev sveta 2012 - útočník Marek Hovorka. Bývalý hráč Liptovského Mikuláša, Martina, Kladna, Sparty Praha, Chomutova či naposledy Vítkovíc popri Jirkovi Vašíčkovi, Lukášovi Matejkovi, Radimovi Hruškovi a Ondřejovi Šmachovi doplnil pätorku nových tvárí v družstve "oceliarov".


"Novými tvárami na ľade boli aj brankár Vladislav Habal z Karlových Varoch a ostravský obranca Adam Sedlák, ktorý predtým naposledy pôsobil v zámorí - obaja sú v Košiciach na skúške a o ich ďalšom osude sa rozhodne v priebehu týždňa," informuje web HC Košice.


Po operácii kolena už odložil barly a obul si korčule aj hlavný tréner košického tímu Rostislav Čada. "Pamätám si otvorenie Steel arény, ale rovnako si pamätám aj búrlivú atmosféru, ktorú dokázalo vytvoriť dvojtisícové publikum na starom štadióne, kde sa naozaj ťažko proti Košiciam presadzovalo. Na pôsobenie v Košiciach sa naozaj veľmi teším," uviedol Marek Hovorka pre hckosice.sk.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies