V Košiciach likvidovali cez noc požiar dvoch áut

NETKY.SK • 7 November 2014, 08:08 • 2 min
V Košiciach likvidovali cez noc požiar dvoch áut

KOŠICE – Požiar dvoch áut likvidovali v noci košickí hasiči. Na parkovisku na Drábovej ulici v Košiciach horela Škoda Octavia kombi, požiar sa rozšíril aj na vedľa stojacu Ladu.

slovakia

left justify in out

Dôstojník operačného strediska košických hasičov dnes ráno informoval, že požiar im nahlásili krátko po jednej.

 

Podľa hasičov Octaviu pravdepodobne niekto úmyselne zapálil. Požiar sa rozšíril zo zadnej časti vozidla, motorový priestor poškodený nebol. Pri príchode hasičov boli na Octavii rozbité zadné okná, pravdepodobne vplyvom ohňa, horel batožinový priestor vozidla aj pneumatiky, oheň tiež poškodil palivovú nádrž. Majiteľka Zuzana K. uviedla, že vozidlo zaparkovala približne o 20:00 a nemalo žiadnu poruchu. Požiar Octavie sa rozšíril aj na vedľa stojace vozidlo Lada 2107. Plamene poškodili pravú stranu auta, časť strechy a vplyvom požiaru popraskali sklá na predných aj zadných dverách. Podľa predbežných odhadov požiar spôsobil škodu za približne 10 500 eur, hasiči uchránili hodnoty za 2 000 eur. Na mieste boli aj policajti, prípad ďalej vyšetrujú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona