V Košiciach horela električka, k zraneniam nedošlo

NETKY.SK • 21 Január 2014, 07:46 • 2 min
V Košiciach horela električka, k zraneniam nedošlo

KOŠICE – Krátko po 16.30 h zaznamenali košickí hasiči hlásenie o požiari električky.

slovakia

left justify in out

„Hlásenie prišlo od Dopravného podniku mesta Košice s tým, že na električke zlyhalo trolejové vedenie, ktoré potom spadlo na voz,“ uviedol pre TASR operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach.

Na miesto na končenej zastávke električiek na sídlisku Nad jazerom sa presunuli dve hasičské vozidlá s ôsmimi hasičmi, ktorí zistili, že horí kabína vodiča a elektrické vedenie. „Vodiča na požiar mali upozorniť cestujúci,“ doplnil operačný dôstojník, ktorý zároveň povedal, že miesto požiaru bolo silne zadymené a hasiči ho zlikvidovali okolo17.40 za pomoci vysokotlakového prúdu.

„Odhadovaná škoda je 15.000 eur, uchránené hodnoty boli zatiaľ vyčíslené na 50.000 eur,“ doplnil dôstojník operačného strediska HaZZ. K poraneniu osôb nedošlo.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies