V Košiciach bude o trénerovi jasno až v novom roku

NETKY.SK • 23 December 2014, 07:44 • 2 min
V Košiciach bude o trénerovi jasno až v novom roku

KOŠICE - Meno nového trénera futbalistov MFK Košice bude pravdepodobne známe až po Novom roku. V metropole východu hľadá vedenie náhradu za Radoslava Látala.

slovakia

left justify in out

Bývalý československý a český reprezentant spoločne so svojím asistentom Jiřím Nečekom sa po nedávnom stretnutí dohodli s prezidentom MFK Košice Blažejom Podolákom na akceptovaní výpovede k 31. decembru 2014.

 

"Otázka nového trénera bude vyriešená neskôr, zrejme hneď po Novom roku. Máme nejaký čas, veď prvé tréningy bude mať na starosť kondičný tréner, takže sa nemusíme až tak ponáhľať,“ uviedol pre denník Korzár prezident MFK Blažej Podolák. V zákulisí sa spomínali mená Jozefa Vukušiča a Ladislava Šimča ako potenciálnych adeptov. Prvý je však viazaný zmluvou v Líbyi a druhého vedenie MFK zatiaľ nekontaktovalo. V klube majú na stole ponuky aj od agentov iných trénerov. 

 

Okrem trénerskej budú v Košiciach v povianočnom období riešiť aj personálne záležitosti. Brankár Darko Tofiloski by mal absolvovať zdravotné testy vo francúzskom Tours, obrancu Borisa Sekuliča chce Slovana Bratislava a stredopoliara Martina Bukatu zasa Žilina. "Šušká sa o tom, ale žiadny kontakt so Žilinou nebol, viem o tom len z médií. Takže, zatiaľ vôbec neriešim, že by som mal niekde prestúpiť. Nič konkrétne nie je, ani zo Žiliny, ani z iného klubu. Prirodzene, vo futbale chcem napredovať, dostať sa čo najďalej, takže keby prišla nejaká zaujímavá ponuka, určite by som sa tomu nebránil. No priznávam, radšej by som bol, keby to bola ponuka zo zahraničia ako zo Slovenska. Zatiaľ sa však nič nedeje, takže makám ďalej v Košiciach, a na dobrú ponuku si ešte počkám," uviedol pre Korzár Bukata. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies