V Kôprovej doline našli telesné pozostatky

NETKY.SK • 21 December 2013, 16:25 • 2 min
V Kôprovej doline našli telesné pozostatky

POPRAD - S najväčšou pravdepodobnosťou ide o telo nezvestného českého turistu, ktorého záchranári hľadali už v októbri.

slovakia

left justify in out

V Západných Tatrách našli telesné pozostatky nezvestného muža. Nález telesných pozostatkov na hrebeni Liptovských kôp v Kôprovej doline ohlásil Horskej záchrannej službe ešte v piatok strážca prírody. Horskí záchranári dnes ráno vyrazili do terénu hľadať opísané miesto, kde sa mali nachádzať telesné pozostatky zatiaľ nezistenej osoby. V obedňajších hodinách sa podarilo záchranárom nájsť telo bez známok života. Záchranári zdokumentovali miesto úmrtia a následne transportovali pozostatky pomocou nosidiel na Podbanské. Telesné pozostatky odovzdali policajtom zo Starého Smokovca za prítomnosti obhliadajúceho lekára.

Podľa záchranárov ide s najväčšou pravdepodobnosťou o pozostatky českého turistu, ktorého hľadali na prelome októbra a novembra v oblasti Sivého vrchu a priľahlých dolinách. Žiaľ pátranie nebolo vtedy úspešné, keďže sa hľadaná osoba pohybovala mimo predpokladaných miest pohybu. Posledná informácia hovorila o zakúpenom cestovnom lístku do Liptovského Mikuláša. Dnešnej akcie sa zúčastnilo desať záchranárov z Vysokých a Západných Tatier, informovala Horská záchranná služba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies