V konečnej nominácii Austrálie nechýba Tim Cahill

NETKY.SK • 3 Jún 2018, 11:24 • 2 min
V konečnej nominácii Austrálie nechýba Tim Cahill

SYDNEY - Tréner austrálskej futbalovej reprezentácie Bert van Marwijk uzavrel 23-člennú záverečnú nomináciu na MS 2018 v Rusku. Nechýba v nej ani 38-ročný veterán Tim Cahill, ktorý sa predstaví už na štvrtom svetovom šampionáte po sebe.

slovakia

left justify in out

Na predchádzajúcich troch MS skóroval a ak by strelil gól i v Rusku, pridal by sa k legendárnemu Brazílčanovi Pelému a Nemcom Uwemu Seelerovi a Miroslavovi Klosemu, ktorý skórovali na štyroch šampionátoch.

Konečný termín pre uzavretie 23-členných súpisiek je 4. jún. V prípade zranenia niektorého z nominovaných hráčov môžu ešte tréneri jednotlivých mužstiev urobiť zmenu najneskôr 24 hodín pred prvým zápasom mužstva na turnaji. "Socceroos" sa na turnaji v Rusku predstavia v základnej C-skupine, kde sa postupne stretnú s Francúzmi, Dánmi a Peruáncami.

Konečná nominácia Austrálie na futbalové MS 2018 v Rusku (14. júna - 15. júla):

Brankári: Brad Jones (Feyenoord Rotterdam/Hol.), Mathew Ryan (Brighton & Hove Albion/Angl.), Danny Vukovic (KRC Genk/Belg.)

Obrancovia: Aziz Behich (Bursaspor/Tur.), Milos Degenek (Jokohama F. Marinos/Jap.), Matthew Jurman (Suwon Samsung Bluewings/Kór. rep.), James Meredith (FC Millwall/Angl.), Josh Risdon (Western Sydney Wanderers), Trent Sainsbury (Grasshoppers Zürich/Švaj.)

Stredopoliari: Jackson Irvine (Hull City/Angl.), Mile Jedinak (Aston Villa/Angl.), Robbie Kruse (VfL Bochum/Nem.), Massimo Luongo (Queens Park Rangers/Angl.), Mark Milligan (Al-Ahli/S. Arab.), Aaron Mooy (FC Huddersfield/Angl.), Dimitri Petratos (Newcastle Jets), Tom Rogic (Celtic Glasgow/Škót.)

Útočníci: Daniel Arzani (Melbourne City), Tim Cahill (FC Millwall/Angl.), Tomi Juric (FC Luzern/Švaj.), Mathew Leckie (Hertha Berlín/Nem.), Andrew Nabbout (Urawa Red Diamonds/Jap.), Jamie Maclaren (FC Hibernian/Škót.)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies