V Kolumbii vítali hráčov ako majstrov sveta

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 08:59 • 2 min
V Kolumbii vítali hráčov ako majstrov sveta

BOGOTA - Smútok po štvrťfinálovej prehre s Brazíliou na majstrovstvách sveta vo futbale rýchlo vystriedalo v Kolumbii veľké nadšenie. Fanúšikovia sú hrdí na hráčov Los Cafeteros a pripravili im pri návrate domov veľkolepé privítanie, akoby boli majstrami sveta.

slovakia

left justify in out

Tisícky priaznivcov v nedeľu oslavovali príchod Jamesa Rodrigueza, jeho spoluhráčov a žiadali trénera Josého Pékermana, aby predĺžil pri kolumbijskej reprezentácii zmluvu. Jeho zverenci zdolali na šampionáte Grécko, Pobrežie Slonoviny, Japonsko a Uruguaj a potom prehrali v boji o semifinále s domácim tímom 1:2.

 

"Naučili ste nás, ako sa sníva. Tento šampionát sme si poriadne užili," napísal odkaz tímu kolumbijský prezident Juan Manuel Santos. V metropole krajiny Bogote bola veľká oslava, hráči na pódiu tancovali a radovali sa s fanúšikmi. Ešte predtým vítala lietadlo s tímom na letisku El Dorado v Bogote vodná slávobrána od miestnych hasičov, hráči vystupovali na červený koberec a otvoreným autobusom ich previezli do centra mesta. "Ďakujeme všetkým, ktorí dnes prišli. Vďaka za podporu, milujeme vás," uviedol na námestí pred nadšenými divákmi James Rodriguez, momentálne so šiestimi gólmi najlepší strelec šampionátu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies