V Kolíne vyniesli prvý nepodmienečný trest za útoky na ženy počas silvestrovskej noci

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 18:19 • 2 min
V Kolíne vyniesli prvý nepodmienečný trest za útoky na ženy počas silvestrovskej noci

KOLÍN NAD RÝNOM - Súd v nemeckom Kolíne nad Rýnom odsúdil dnes na rok väzenia 21-ročného Alžírčana, ktorého usvedčil z krádeže počas silvestrovskej noci.

slovakia

left justify in out

Ide o prvý nepodmienečný trest pre niektorého z páchateľov, ktorí sa spolupodieľali na masovej trestnej činnosti počas silvestrovských osláv v Kolíne nad Rýnom, kde došlo aj k útokom sexuálneho charakteru na ženy. Informácie priniesla tlačová agentúra DPA.


Súd uznal občana severoafrickej krajiny vinným z krádeže peňaženky, ku ktorej došlo na námestí pred kolínskou hlavnou železničnou stanicou. Okradnutý muž, ktorý si krádež všimol a zlodeja zachytil, sa následne dostal do potýčky s páchateľom i ďalšími osobami.


Prvé, avšak len podmienečné tresty súvisiace s deliktami počas silvestrovskej noci, vyniesli v Kolíne nad Rýnom ešte vo februári.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies