FOTO V kolekcii Adidas Originals predstavili vzácne tenisky Stretford End

NETKY.SK • 20 Október 2015, 19:15 • 2 min
FOTO V kolekcii Adidas Originals predstavili vzácne tenisky Stretford End

MANCHESTER – Fanúšikovia Manchestru United si budú môcť čoskoro kúpiť tenisky z limitovanej edície inšpirovanou štadiónom Old Trafford. Výrobcom je klubový sponzor Adidas.

slovakia

left justify in out

Tenisky sú súčasťou kampane Adidas Originals, ktorá prináša do predajní retro kolekciu tričiek, búnd či teplákových súprav. Tenisky s "Stretford" boli predstavené iba minulý týždeň s informáciou, že do predaja pôjde iba limitovaný počet 1.200 párov. Stretford End, alebo oficiálne West End, je západná tribúna na štadióne Old Trafford.

Správy o najnovšej kolekcii Originals prišli potom, ako klub oznámil predĺženie spolupráce s Adidasom, v hodnote rekordných 750 miliónov libier. Kým dohoda prekonala všetky rekordy, tak výrobca športového oblečenia zaznamenala okamžitý nárast predaja.

"Mnoho maloobchodných partnerov Adidas hlásilo 200 percentný nárast v prvý deň predaja v porovnaní s vlaňajším uvedením novej súpravy United. Po celom svete zaznamenávame fenomenálny dopyt a môžem vyhlásiť, že uvedenie tejto Manchester United súpravy od Adidasu ako najväčšie na svete," povedal riaditeľ športového marketingu Adidas Steve Marks.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies