V Kodani ukradli fľašu vodky, ktorá patrí k najdrahším na svete!

NETKY.SK • 3 Január 2018, 13:18 • 2 min
V Kodani ukradli fľašu vodky, ktorá patrí k najdrahším na svete!

KODAŇ - Fľašu vodky, patriacu k najdrahším na svete, ukradli v dánskej metropole Kodaň. Ide o vzácnu vodku značky Russo-Baltique s hodnotou 1,3 milióna dolárov (približne milión eur), oznámil vlastník veľkej zbierky vodiek Brian Engberg.

slovakia

left justify in out

Kodanská polícia v stredu potvrdila, že v prípade bolo podané trestné oznámenie. Engberg zverejnil na sociálnej sieti fotografiu fľaše a zábery z bezpečnostnej kamery, ktoré zachytávajú mladého muža s čapicou a zahalenou tvárou.

 

img

 

Majiteľ pre televíziu TV2 povedal, že drahá fľaša nie je poistená. Jej cena je taká vysoká aj preto, že pozostáva z približne troch kilogramov zlata a troch kilogramov striebra. Engberg ju dostal ako výpožičku od závodu Dartz v Rusku. Fľašu podľa neho bolo možné vidieť aj v televíznom seriáli House of Cards (Domček z kariet).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies