V klube Bataclan, kde džihádisti zavraždili 90 ľudí, má vystúpiť islamistický raper!

NETKY.SK • 12 Jún 2018, 08:28 • 2 min
V klube Bataclan, kde džihádisti zavraždili 90 ľudí, má vystúpiť islamistický raper!

PARÍŽ - Vo Francúzsku vypukol škandál, keď sa prevalilo, že kontroverzný moslimský raper bude vystupovať v klube Bataclan, v ktorom islamskí teroristi pred tromi rokmi povraždili 90 ľudí.

slovakia

left justify in out

Raper Médine, ktorý vydal album nazvaný Džihád, spieva aj pieseň o ukrižovaní neveriacich.

 

Nacionalistická politička Marine Le Pen napísala na Twitter: „Žiadny Francúz nemôže akceptovať, aby tento chlap išiel a na mieste masakera vylieval svoju špinu.“

 

 

 

 

Dvaja právnici, ktorí jednajú v záujme príbuzných tých, ktorí boli v Bataclane zabití alebo zranení, tvrdia, že sa pokúsia vystúpeniu zabrániť, píše server stredoevropan.cz.

 

Republikánsky senátor Bruno Retailleau vyzval vládu, aby použila „rovnaké zbrane proti tomuto raperovi, ako proti Dieudonnéovi“. Dieudonné je komik, ktorého súdili a pokutovali za protižidovské komentáre tolerujúce teror proti nim, a jeho vystúpenia sú zakázané.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona