V KHL sa nebudú zužovať klziská

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 09:53 • 2 min
V KHL sa nebudú zužovať klziská

MOSKVA - V Kontinentálnej hokejovej lige sa nebudú v blízkom čase meniť rozmery ľadových plôch a na štadiónoch budú naďalej súčasné podľa pravidiel Medzinárodnej hokejovej federácie.

slovakia

left justify in out

V posledných rokoch sa v Rusku ozývali hlasy, aby sa podľa vzoru NHL zúžili hracie plochy, čím by sa hra ešte viac zdynamizovala. V zámorí už niektorí volajú paradoxne po opaku a rozšírení klziska, aby sa viac presadzovali tvorivejší hráči.

 

"Severoameričania môžu prejsť na náš rozmer ihrísk. Všeobecne sú na túto tému rôzne názory. Niekto hovorí, že na menšom klzisku je hra rýchlejšia a dynamickejšia. Na druhej strane je rovnaká skupina ľudí, ktorá uvažuje opačne. Myslím si, že na našom euroázijskom kontinente sa budeme držať našich rozmerov," vyjadril sa pre Tass prezident KHL Dmitrij Černyšenko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies