AKTUALIZÁCIA: V Kežmarku sa odohral krvavý incident, polícia začala trestné stíhanie pre zločin vraždy

NETKY.SK • 21 Január 2020, 7:31 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: V Kežmarku sa odohral krvavý incident, polícia začala trestné stíhanie pre zločin vraždy

V Kežmarku sa v pondelok stal krvavý incident, po ktorom ostal jeden mŕtvy a dvaja zranení. Ďalší muž bol na úteku. Ako informoval portál televízie JOJ noviny.sk., muža na úteku už policajti zadržali.

slovakia

left justify in out

Polícia v pondelok večer potvrdila úmrtie muža i ďalších dvoch zranených po incidente v Kežmarku, zároveň začala trestné stíhanie. Na sociálnej sieti informovala, že vec na mieste prevzal krajský policajný vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

 

Zatiaľ nemôžu poskytnúť bližšie informácie

"Polícia na prípade pracuje a pokiaľ to procesná situácia dovolí, zverejníme bližšie informácie. Zatiaľ ich nemôžeme poskytnúť,“ uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová s tým, že potvrdiť nemôže ani informácie o mŕtvom a zranených.

 

"Vyšetrovateľ na mieste vykonáva všetky potrebné procesné úkony. Ak to procesná situácia dovolí, poskytneme k prípadu viac informácií," dodáva polícia.

 

img

 

Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR potvrdil, že krátko pred 16.00 h prijali oznámenie o mužovi, ktorý nejavil známky života.

 

"Záchranárov privolali k cudzincovi, ktorý bol bez známok života a mal bodné poranenie. Na mieste našli ešte ďalších dvoch mužov vo veku 44 a 38 rokov s otvoreným poranením hrudníka, ktorých ošetrili a transportovali do nemocnice v Poprade," konkretizoval prípad Minár.

 

Aktualizácia

Obaja zranení boli v pondelok večer prevezení do popradskej nemocnice, potvrdila to jej hovorkyňa Sylvia Galajda. "Dvom pacientom poskytujeme zdravotnú starostlivosť. Jeden z nich nám neposkytol súhlas s poskytovaním informácií. Druhý je v stabilizovanom stave, mimo ohrozenia života, je hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie," uviedla. Podľa hovorkyne je rád, že je relatívne v poriadku. "Bol by rovnako rád, ak by to bolo vyšetrené, pretože, ako sám povedal, nemôže za to, že sa ocitol na danom mieste v danej chvíli," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona