V Keni obvinili britského občana z pašovania 100 kilogramov kokaínu

NETKY.SK • 4 August 2016, 14:46 • 2 min
V Keni obvinili britského občana z pašovania 100 kilogramov kokaínu

NAIROBI - Kenská polícia obvinila britského občana z pašovania takmer 100 kilogramov kokaínu, ktorý zhabali minulý týždeň v hlavnom prístave v africkej krajine, napísala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Jack Alexander Wolf Marrian dnes pred súdom všetky obvinenia poprel. Prokuratúra proti jeho prepusteniu na kauciu namietala. Marrian by sa podľa nej mohol pokúsiť o útek z krajiny. Súd by mal o žiadosti o prepustenie na kauciu rozhodnúť v pondelok.

 

Príslušníci kenskej polície a úradu boja proti drogovej kriminalite skonfiškovali drogy minulý týždeň. Zásielka sa nachádzala v kontajneroch s cukrom, ktoré smerovali do Ugandy.

 

Agentúra AP uviedla, že ide o vzácny prípad napriek tomu, že Spojené štáty a OSN považujú v uplynulých rokoch Keňu za hlavný tranzitný uzol pri preprave kokaínu. Juhoamerickí prevádzači sa údajne čoraz viac pokúšajú používať rozširujúce sa letecké spojenia z Nairobi do Európy a Ázie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies