V kaviarni vo Frankfurte vybuchol plyn, zranilo sa niekoľko ľudí

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 19:07 • 2 min
V kaviarni vo Frankfurte vybuchol plyn,  zranilo sa niekoľko ľudí

FRANKFURT NAD MOHANOM - Niekoľko ľudí sa zranilo dnes pri explózii plynu v kaviarni na rušnej nákupnej ulici vo Frankfurte nad Mohanom. Informovala o tom nemecká polícia, ktorú citovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Nečakaný výbuch nastal dnes popoludní v kuchyni zmienenej kaviarne. Polícia sa domnieva, že ho spôsobil únik plynu.

 

Spravodajský portál Focus.de s odvolaním sa na hovorkyňu hasičov uviedol, že pri výbuchu sa zranili štyria ľudia, pričom dvaja z nich ťažko. Focus.de ďalej uvádza, že podľa prvých výsledkov vyšetrovania vybuchla vo vedľajšej miestnosti kaviarne nádoba s bližšie nešpecifikovanou horľavinou.


Polícia zaevidovala prvé hlásenia o výbuchu v kaviarni na ulici Berger Strasse o 16.15 h. Explózia bola taká silná, že tlak zdemoloval priečelie kaviarne, píše Focus.de.


Frankfurtská polícia dosiaľ podľa DPA oficiálne neinformovala o presnom počte zranených, ani o tom, ako vážne sú ich poranenia. Na mieste incidentu zasahujú hasičské, požiarne a záchranárske jednotky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona