V kauze utýranej Lucky dnes vypočuli znalca

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 16:03 • 2 min
V kauze utýranej Lucky dnes vypočuli znalca

BRATISLAVA - Okresný súd Bratislava I dnes počas hlavného pojednávania v kauze utýranej Lucky Luknárovej vypočul jedného znalca.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informoval hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak. 
     

Ako dodal, hlavné pojednávanie bolo odročené na 25. augusta z dôvodu potreby výsluchu doposiaľ nevypočutých svedkov a znalcov. Počas pondelkového (23.6.) pojednávania súd vypočul siedmich svedkov a dve znalkyne.
     

V septembri 2012 našla polícia telo maloletej Lucky Luknárovej v byte, kde bývala so svojou rodinou. V tom čase bola približne tri roky po smrti. Polícia rok nato obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy Alexandru Hrotákovú  a Juraja Hrotka, matku a otčima Lucky. Manželia sú stíhaní väzobne.

     

Doteraz si Alexandra Hrotáková odpykala sedemmesačný trest za neoprávnené poberanie prídavkov na mŕtvu Lucku a za pokus o vstup do cudzieho bytu bez vedomia majiteľa. Neskôr ju polícia obvinila z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. Jej manžel Juraj Hrotka si v polovici minulého roka odpykal trest za inú protiprávnu činnosť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies