V karanténe je po premiérovi už aj minister obrany

NETKY.SK • 5 November 2020, 08:34 • 2 min
V karanténe je po premiérovi už aj minister obrany

Po premiérovi Igorovi Matovičovi, ktorý pre kontakt s nakazenou osobou skončil v karanténe, prišiel čas na oddych aj pre ďalšieho člena jeho kabinetu.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti informuje o tom minister obrany Jaroslav Naď. „Tak už prišiel čas aj na mňa. Vzhľadom k môjmu priamemu kontaktu s pozitívne testovanou osobou ostávam v domácej karanténe,“ vysvetlil s tým, že svoje kroky koordinuje aj s hlavným hygienikom.

 

 

Dnes som bol opäť preventívne negatívne testovaný cez antigénový test a v piatok budem testovaný opäť cez PCR. Ďalšie kroky budú záležať od výsledku piatkového testovania,“ doplnil s dôvetkom, že celý jeho program na 5. november je tým pádom zrušený. 

 

Naď ubezpečil, že operácia Spoločná zodpovednosť, teda celoplošné testovanie, ktoré sa uskutoční v druhom kole v niektorých okresoch, nie je jeho karantenizovaním ohrozená. „Zároveň potvrdzujem, že s veliteľstvom operácie Spoločná zodpovednosť komunikujeme prostredníctvom VTC, tak, aby sme chránili personál a zároveň zachovali operačnú pripravenosť,“ uzavrel nominant Obyčajných ľudí a nezávislých osobností na sociálnej sieti.

 

Dezinfekčné gély a rúška nájdete aj na shop.netky.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies