V Kanade sa zrazili dve malé lietadlá, incident si vyžiadal jednu obeť

NETKY.SK • 5 November 2018, 08:10 • 2 min
V Kanade sa zrazili dve malé lietadlá, incident si vyžiadal jednu obeť

OTTAWA - Zrážka dvoch malých lietadiel, ku ktorej došlo v nedeľu v kanadskom hlavnom meste Ottawa, si vyžiadala jeden život.

slovakia

left justify in out

Ottawská polícia uviedla, že k nehode došlo v nedeľu okolo 10.00 h miestneho času vo štvrti West End. Jedno z lietadiel sa podľa policajtov zrútilo do poľa, zatiaľ čo ďalšiemu sa po kolízií podarilo pristáť na medzinárodnom letisku v Ottawe.

 

img

Zdroj: SITA

 

Hovorca otawských záchranárov Marc-Antoine Deschamps priblížil, že jednu osobu z lietadla, ktoré sa zrútilo do poľa, prehlásili na mieste za mŕtvu. Na palube druhého lietadla podľa jeho slov nedošlo k nijakým zraneniam. Podľa polície doposiaľ nie je celkom jasné, koľko osôb bolo na palubách oboch lietadiel.

 

Kanadský úrad pre bezpečnosť dopravy (TSB) uviedol, že lietadlo, ktorému sa podarilo pristáť na letisku, utrpelo len malé škody.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies