V Kalifornii sa vykoľajil osobný vlak, zranenia utrpeli desiatky ľudí

NETKY.SK • 24 Február 2015, 18:09 • 2 min
V Kalifornii sa vykoľajil osobný vlak, zranenia utrpeli desiatky ľudí

OXNARD - Osobný vlak vezúci ľudí dochádzajúcich za prácou sa dnes na juhu Kalifornie vykoľajil po zrážke s kamiónom. Pri havárii utrpelo zranenia najmenej 30 ľudí, napísala agentúra AP s odvolaním sa na denník Los Angeles Times.

slovakia

left justify in out

 Vlak Metrolink sa vykoľajil približne 100 kilometrov severozápadne od Los Angeles, pričom tri vozne sa prevrátili do poľa.
     

Podľa vyjadrenia hovorcu spoločnosti Metrolink Scotta Johnsona, ktoré poskytol pre Los Angeles Times, utrpelo zranenia najmenej 30 ľudí.
     

Letecké zábery z miesta nešťastia zachytili okolo vykoľajeného vlaku niekoľko požiarnych áut, plachty a požiarnikov ošetrujúcich zranených.
     

Podľa príslušníka policajného zboru mesta Oxnard došlo k zrážke o 5.44 h miestneho času (13.44 h SEČ), počet zranených policajt nešpecifikoval.
     

Internetová stránka spoločnosti Metrolink uvádza, že vlak smeroval z okresu Ventura do Los Angeles. Príslušné regionálne úrady sa k incidentu zatiaľ nevyjadrili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies