V Kalifornii pochovali speváka Chestera Benningtona z Linkin Park

NETKY.SK • 31 Júl 2017, 09:53 • 2 min
V Kalifornii pochovali speváka Chestera Benningtona z Linkin Park

KALIFORNIA - V Kalifornii pochovali zosnulého speváka americkej kapely Linkin Park Chestera Benningtona. Súkromná posledná rozlúčka sa konala v sobotu v blízkosti jeho domu v South Coast Botanic Garden. Zúčastnilo sa na nej viac ako 200 rodinných príslušníkov a priateľov.

slovakia

left justify in out

Niekdajší spevák kapely Of Mice & Men Austin Carlile zverejnil na službe Instagram fotografiu náramku a kartičky s podobizňou zosnulého, ktoré museli mať pri sebe všetci pozvaní smútiaci. "Dnešný obrad bol krásny. Ďakujem kapele Linkin Park, ďakujem Chesterovi Benningtonovi, za všetko," napísal Carlile.

Bennington, ktorý zomrel 20. júla vo veku 41 rokov, sa obesil v jeho dome v mestečku Palos Verdes Estates v okrese Los Angeles.

Kapela Linkin Park vznikla v roku 1996 v Kalifornii. V súčasnosti v nej pôsobia Mike Shinoda, Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Farrell a Joe Hahn. Skupina vydala albumy Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010), Living Things (2012), The Hunting Party (2014) a One More Light (2017). Medzi najväčšie hity držiteľov dvoch cien Grammy patria skladby Crawling, In The End, Somewhere I Belong, Numb či What I've Done.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies