V kádri Ukrajiny Chudžamov namiesto Rybku

NETKY.SK • 7 Október 2014, 13:59 • 2 min
V kádri Ukrajiny Chudžamov namiesto Rybku

KYJEV - Tréner ukrajinskej futbalovej reprezentácie Michail Fomenko vykonal jednu zmenu v nominácii na zápasy proti Bielorusku (9. októbra v Borisove) a Macedónsku (12. októbra vo Ľvove) v "slovenskej" C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Navrátilec po zákaze štartu na dva roky za porušenie antidopingových pravidiel Oleksandr Rybka napokon nefiguruje medzi nominovanými brankármi. Vyradilo ho z nej zranenie členka. Gólman Dynama Kyjev síce prišiel na zraz, ale po porade s lekármi aj okamžite opustil reprezentačných spoluhráčov. Jeho miesto v kádri zaujal Rustam Chudžamov zo Šachtaru Doneck. Sprievodnou zaujímavosťou je skutočnosť, že vo výbere je aj ďalší brankár tohto klubu a tradičná jednotka medzi troma žrďami Andrij Piatov.

 

Informácie zverejnil web Ukrajinskej futbalovej federácie (FFU).

Aktualizovaná nominácia ukrajinskej futbalovej reprezentácie na stretnutia proti Bielorusku (štvrtok 9. októbra o 20.45 h SELČ v Borisove) a Macedónsku (nedeľa 12. októbra o 18.00 h SELČ vo Ľvove) v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska: 
Brankári: Andrij Piatov, Rustam Chudžamov (obaja Šachtar Doneck), Denis Bojko (Dnipro Dnipropetrovsk) 
Obrancovia: Viačeslav Ševčuk, Oleksandr Kučer, Jaroslav Rakickij, Ivan Ordec (všetci Šachtar Doneck), Jevgen Chačeridi (Dynamo Kyjev), Arťom Fedeckij (Dnipro Dnipropetrovsk) 
Záložníci: Oleg Gusev, Andrij Jarmolenko, Roman Bezus, Sergej Sydorčuk (všetci Dynamo Kyjev), Ruslan Rotaň, Jevgen Konopľanka (obaja Dnipro Dnipropetrovsk), Mykola Moroziuk (Metalurg Doneck), Taras Stepanenko (Šachtar Doneck), Edmar Galovskij, Sergej Bolbat (obaja Metalist Charkov), Dmytro Chomčenovskij (Zaria Lugansk), Kyrylo Kovaľčuk (Černomorec Odesa), Anatolij Tymoščuk (Zenit Petrohrad/Rus.) 
Útočníci: Roman Zozuľa, Jevgen Selezňov (obaj Dnipro Dnipropetrovsk), Volodymyr Gomeňuk (Metalist Charkov), Pilip Budkivskyj (Zaria Lugansk) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona