Tím SR 21 v marcovej príprave proti rovesníkom z Česka a Srbska

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 15:50 • 2 min
Tím SR 21 v marcovej príprave proti rovesníkom z Česka a Srbska

Bratislava - Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov absolvuje v marcovej príprave na ME 2017 dve stretnutia. Zverencov Pavla Hapala preveria v piatok 24. marca o 17.00 h v Karvinej rovesníci z Česka, o štyri dni neskôr (17.20 h) si v Senci zmerajú sily so srbskými rovesníkmi.

slovakia

left justify in out

Tím SR "21", ktorý v základnej A-skupine šampionátu narazí na domáce Poľsko, Švédsko a Anglicko, si splnil predsavzatie z decembrového žrebu - odohrať obidva zápasy proti účastníkom záverečného turnaja. Česko figuruje v C-skupine spoločne s Nemeckom, Dánskom a Talianskom, na Srbsko v "béčku" čakajú Portugalsko, Španielsko a Macedónsko. Česi postúpili ako víťazi 1. kvalifikačnej skupiny, Srbi uspeli v baráži proti Nórom.

 

Z tradičných opôr chýbajú v Hapalovom kádri Milan Škriniar, Stanislav Lobotka, Matúš Bero a Albert Rusnák, ktorých povolal tréner A-mužstva SR Ján Kozák na zápas kvalifikácie MS 2018 na Malte. Menoslov zverejnila oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

 

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na marcové prípravné stretnutia s Českom (24. marca o 17.00 h v Karvinej) a Srbskom (28. marca o 17.20 h v Senci):

 

brankári: Adrián Chovan (AS Trenčín), Matúš Hruška (Dukla Praha), Marek Rodák (Accrington Stanley)

obrancovia: Lukáš Skovajsa (AS Trenčín), Tomáš Huk, Ľubomír Šatka (obaja FC DAC 1904 Dunajská Streda), Martin Králik (MŠK Žilina), Juraj Kotula (FK Senica), Branislav Niňaj (Sporting Lokeren), Martin Valjent (Ternana Calcio)

stredopoliari: Nicolas Špalek (MŠK Žilina), Tomáš Brigant (FK Senica), Michal Faško (MFK Ružomberok), Jakub Hromada, Martin Chrien (obaja Viktoria Plzeň), Jaroslav Mihalík (Cracovia Krakov), Lukáš Haraslín (Lechia Gdansk), László Bénes (Borussia Mönchengladbach), Dávid Ivan (FC Bari 1908), Július Szöke (Šachťor Karaganda)

útočníci: Pavol Šafranko (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Adam Zreľák (Baumit Jablonec), Tomáš Vestenický (Cracovia Krakov)

 

Náhradníci:

brankári: Adam Jakubech (FC Spartak Trnava), Henrich Ravas (Derby County)

obrancovia: Denis Vavro (MŠK Žilina), Timotej Záhumenský (FC ŠTK 1914 Šamorín)

stredopoliari: Lukáš Jánošík, Miroslav Káčer (MŠK Žilina), Róbert Polievka (FO ŽP Šport Podbrezová), Stanislav Danko (MFK Zemplín Michalovce), Lukáš Čmelík (Piast Glivice)

útočník: Filip Balaj (FC Nitra)

 

Realizačný tím:

tréner: Pavel Hapal

asistent trénera: Oto Brunegraf

tréner brankárov: Miroslav König

kondičný tréner: Peter Boďo

lekár: Zsolt Fegyveres

fyzioterapeut: Martin Nozdrovický

masér: Juraj Ludik

kustódi: Marek Košáň, Patrik Fedor

technický vedúci: Jakub Kojnok

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies