V kádri Slovana ešte nastanú pohyby

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 14:45 • 2 min
V kádri Slovana ešte nastanú pohyby

BRATISLAVA - Káder futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava ešte nie je definitívne uzavretý.

slovakia

left justify in out

"Belasí" už v letnom prestupovom období získali Jána Muchu, Tamása Priskina, Borisa Sekuliča, Jakuba Podaného aj Maura Ezequiela Gonzáleza, do zostavy sa vrátil Róbert Vittek. "Ak chceme vybudovať stabilný európsky tím, je nevyhnutné, aby sme využili príležitosti, čo nám ponúkne hráčsky trh. Tento zoznam nemusí byť konečný, stále uvažujeme nad jednou posilou," prezradil na oficiálnej internetovej stránke bratislavského klubu viceprezident ŠK Slovan Ivan Kmotrík ml.

 

Smerom z Pasienkov putovali Dušan Perniš, Branislav Niňaj a najnovšie Seydouba Soumah. "Na druhej strane, po príchodoch viacerých hráčov zákonite musia nasledovať odchody. V pláne máme ešte jeden alebo dva prestupy von. Naším cieľom je predať futbalistov za takých podmienok, aby sme namiesto nich mohli získať ešte kvalitnejších. Rovnako zmýšľame aj v prípade Soumaha a verím, že tento krok bude z dlhodobého hľadiska správny," pokračoval na skslovan.com Kmotrík ml. 

 

Dvadsaťštyriročný guinejský ofenzívny stredopoliar Soumah bude v sezóne 2015/2016 takmer na sto percent hosťovať v kuvajtskom mužstve Qadsia SC. K definitíve chýba už iba lekárska prehliadka. "Odletel do Kuvajtu, kde ju absolvuje. V prípade jej úspešného výsledku bude stačiť dotiahnuť len formálne náležitosti. Kluby aj hráč sa už dohodli na podmienkach ročného hosťovania. Po skončení výpožičky vznikne priestor na rozhodnutie, či prestúpi natrvalo alebo sa vráti k nám," ozrejmil situáciu viceprezident ŠK Slovan Bratislava. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies