V kabíne SR bola tlačenica pred zrkadlom

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 15:28 • 2 min
V kabíne SR bola tlačenica pred zrkadlom

PETROHRAD - Slovenská hokejová reprezentácia v piatok predpoludním absolvovala na vedľajšej ploche petrohradského Športového paláca Jubilejnyj oficiálne fotenie. Nechýbali na ňom všetci zdraví hráči, realizačný tím ani vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja. Absentovala trojica zranených hokejistov SR - Tomáš Hrnka a Andrej Šťastný sa už vrátili na Slovensko a Michal Sersen je po operácii stále v petrohradskej nemocnici.

slovakia

left justify in out

Viacerí Slováci si pri príchode na ľad v bielych zápasových dresoch kontrolovali, či sú ich účesy v poriadku. "Ani som nevedel, že sa dnes fotíme, tak som sa musel trochu upraviť pred zrkadlom. Bol tam rad, aj keď nie veľmi dlhý, chlapci sú pekní takí, akí sú, nepotrebujú sa upravovať. Po príchode na ľad si ešte kontrolovali vlasy, či sa im po ceste zo šatne nepokazili účesy. Tak som sa na to pozrel aj ja," priznal mladý útočník Tomáš Jurčo, aktuálne najproduktívnejší Slovák na šampionáte.


Pred zrkadlo sa v šatni nedostal iný krídelník Marko Daňo. "Bolo tam trochu plno, tlačili sme sa tam. Zvládli sme to však a verím, že fotka bude vyzerať dobre. Som tam skoro najmladší, takže som pred zrkadlom nechal priestor starším, najmä Andrejovi Sekerovi, nech si urobí ofinku," poznamenal s úsmevom hráč kanadského Winnipegu v zámorskej NHL.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona