V kabíne kamióna, ktorý zabíjal v Berlíne, sa našli odtlačky prstov hľadaného Tunisana

NETKY.SK • 22 December 2016, 14:45 • 2 min
V kabíne kamióna, ktorý zabíjal v Berlíne, sa našli odtlačky prstov hľadaného Tunisana

BERLÍN - Nemecká polícia pokračuje dnes v pátraní po podozrivom 24-ročnom Tunisanovi Anisovi Amrim, ktorého doklady sa našli na podlahe v kabíne kamiónu po tom, ako v pondelok vrazil do vianočného trhoviska v Berlíne.

slovakia

left justify in out

Denník Süddeutsche Zeitung (SZ) uviedol, že na tomto kamióne sa našli odtlačky prstov hlavného podozrivého v tomto prípade - Tunisana Amriho.

 

 

Odtlačky prstov tohto muža vyšetrovatelia identifikovali na dverách kamióna s poľským EVČ, a to na strane vodiča. Stopy sa tiež zistili na volante vodiča, napísali SZ. Skutočného vodiča kamiónu našli krátko po útoku zavraždeného v kabíne.

 

Razie sa dnes konali v mestách Dortmund a v utečeneckom tábore v meste Emmerich am Rhein v spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko, ako aj na viacerých adresách v Berlíne, kde sa Tunisan postupne počas svojho pobytu v Nemecku zdržiaval.

 

Médiá zverejnili tiež informácie o štyroch zatknutých v súvislosti s hľadaným podozrivým. Nemecká spolková prokuratúra však akékoľvek informácie o zadržaných v súvislosti s útokom poprela.

 

Vyšetrovatelia Amriho zatiaľ považujú za hlavného podozrivého v prípade útoku kamiónom, pri ktorom v pondelok v Berlíne zomrelo 12 ľudí a 48 ďalších utrpelo zranenia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies