V Juhoafrickej republike zatkli štyroch mužov za kanibalizmus

NETKY.SK • 22 August 2017, 09:42 • 2 min
V Juhoafrickej republike zatkli štyroch mužov za kanibalizmus

ESTCOURT - Polícia v Juhoafrickej republike zatkla štyroch mužov podozrivých z kanibalizmu.

slovakia

left justify in out

Jeden z nich prišiel na policajnú stanicu a povedal, že už je "unavený" z jedenia ľudského mäsa a následne im ukázal časti ľudskej nohy a ruky. Polícia s ním náslene išla do domu v KwaZulu-Natal, kde našli ďalšie časti tela.

Dvaja zo zadržaných, ktorí sa v pondelok postavili pred súd v meste Estcourt, sú tradiční liečitelia. Polícia všetkých obvinila z vraždy a zo spiknutia za účelom vraždy.

Zástupca polície uviedol, že muži vo veku od 22 do 32 rokov, môžu patriť k väčšej skupine.

Úrady vyzvali miestnych, aby nahlásili zmiznutie ich blízkych v oblasti. Na prípade už pracujú aj forenzní experti, ktorých úlohou je identifikovať ľudské ostatky, keďže nie je jasné, či patria jednej alebo viacerým osobám.

Približne pred mesiacom v Durbane, najväčšom meste regiónu, zatkli muža, ktorý mal v batohu ukrytú ľudskú hlavu. Úrady sa domnievajú, že ju chcel predať tradičnému liečiteľovi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona