V jubilejnom zápase Mareka Hamšíka Neapol prevalcoval svojho súpera

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 09:45 • 2 min
V jubilejnom zápase Mareka Hamšíka Neapol prevalcoval svojho súpera

Neapol - Futbalisti SSC Neapol excelovali v 36. kole talianskej Serie A, v ktorom vyhrali v Turíne na pôde tamojšieho FC vysoko 5:0. Kapitán hostí Marek Hamšík odohral za SSC 450. súťažný duel a neskrýval po ňom nadšenie z výkonu "modrých".

slovakia

left justify in out

Hamšík nastúpil v základnej zostave a na ihrisku bol do 66. minúty. V nej viedli hostia 2:0, v predposlednej desaťminútovke ale domácich dorazili ešte troma gólmi. V súboji dva góly strelil Jose Callejon, ďalšie pridali Lorenzo Insigne, Dries Mertens a Piotr Zieliňski. Neapol ťahá sériu 10 duelov bez prehry.

 

"Dominovali sme už v prvom polčase, no vtedy sme skórovali iba raz. V našej výbornej hre sme pokračovali aj po zmene strán a vtedy sa aj roztrhlo vrece s gólmi. Samozrejme, nečakal som také vysoké víťazstvo. FC Turín má svoju kvalitu, ktorú potvrdil minulý týždeň v turínskom derby. My sme ale boli skvelí, divákov sme bavili peknými akciami a gólmi," citoval Hamšíka jeho oficiálny klubový web.

 

Neapol je v tabuľke Serie A dve kolá pred koncom na 3. mieste. Má už istotu účasti v kvalifikácii LM 2017/2018, keďže štvrté Lazio má na neho stratu 10 bodov a už si určite zahrá v skupine Európskej ligy UEFA. Neapol ale stále bojuje o priamu miestenku do LM, resp. 2. miesto v tabuľke.

 

Na ňom je aktuálne AS Rím o jediný bodík pred SSC. "Vlci" v šlágri kola vyhrali doma nad obhajcom Juventusom Turín 3:1 a odložili jeho majstrovské oslavy. "Starej dáme" na zisk rekordného šiesteho titulu v rade stačí získať z dvoch záverečných súbojov jednu výhru.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies