Vůjtek chce hovoriť s Handzušom o jeho budúcnosti v reprezentácii

NETKY.SK • 4 Február 2015, 10:53 • 2 min
Vůjtek chce hovoriť s Handzušom o jeho budúcnosti v reprezentácii

BANSKÁ BYSTRICA - Skúsený slovenský hokejový útočník Michal Handzuš nie je v nominácii na Slovakia Cup v Banskej Bystrici a tréner národného mužstva Vladimír Vůjtek s ním zatiaľ nehovoril o možnosti opäť reprezentovať. Plánuje tak urobiť počas najbližších dní práve v meste pod Urpínom, v ktorom 37-ročný center býva a pôsobí v miestnom extraligovom tíme HC '05.

slovakia

left justify in out

"S Michalom si chceme spoločne sadnúť. Predovšetkým s ním plánujem rozhovor o tom, ako on vidí svoju budúcnosť. Doposiaľ sme na to nemali príležitosť. Mal som ísť do Banskej Bystrice minulý piatok na zápas so Zvolenom, ale, bohužiaľ, som tam nedošiel pre kalamitu. Chcem teda využiť tohtotýždňové sústredenie s reprezentáciu aj na to, aby sme sa porozprávali. Dozviem sa, ako si to predstavujeme ďalej, hlavne ako to vidí on," uviedol pre agentúru SITA reprezentačný tréner Vůjtek.

 

Michal Handzuš sa stále definitívne nerozhodol, či dohrá sezónu v extraligovej Banskej Bystrici. Držiteľ cenného Stanleyho pohára z ročníka 2012/2013, majster sveta z Göteborgu a dvojnásobný svetový vicešampión v úvode aktuálnej sezóny čakal na ponuku z NHL, následne sa zranil a chcel sa rozohrať v materskom HC '05 a prípadne odísť do niektorej z popredných európskych súťaží. "Rozhodnutie o tom, či budem v Banskej Bystrici aj počas play-off extraligy, nechávam na neskôr. Nechcem hovoriť o percentách. Momentálne mi je tu dobre a snažím sa pomôcť mužstvu. Chcem sa zlepšovať a pomáhať mu, čo je pre mňa momentálne najdôležitejšie," povedal pre agentúru SITA Michal Handzuš. 

 

Prestupové obdobie v Európe sa skončí 15. februára. Handzuš má na výber súťaže na starom kontinente s výnimkou KHL, v ktorej sú kádre uzatvorené už od konca decembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona