V Jihlave pochovali brutálne umučenú a zavraždenú Petru (†15)

NETKY.SK • 10 Apríl 2013, 15:09 • 2 min
V Jihlave pochovali brutálne umučenú a zavraždenú Petru (†15)

JIHLAVA - Stovky ľudí sa dnes v Jihlave zúčastnili na poslednej rozlúčke s 15-ročnou školáčkou, ktorú v polovici marca brutálne zavraždili dvaja mladíci. Informoval o tom český spravodajský server iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Do jihlavskej obradnej siene prišlo zhruba dvesto ľudí s bielymi kvetmi v rukách. Pätnásťročnú Petru Vondrákovú zavraždili 16. marca. Po návrate z diskotéky ju podľa informácií polície jej 21-ročný kamarát vyhodil z okna bytu. S ďalším kamarátom potom dievča, ktoré pád zo 14-metrovej výšky prežilo, zaškrtil. Tretí mladík sa mal zločinu prizerať.

Telo dievčaťa páchatelia ukryli do kontajneru na odpad. Našlo sa až necelé dva týždne po vražde na miestnej skládke. Dvaja najagresívnejší útočníci sú vo väzbe, tretí je stíhaný na slobode. Na pietnom akte za zavraždenú sa v piatok minulý týždeň na námestí v Jihlave zúčastnilo zhruba 1000 ľudí, píše iDNES.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies