V jesennom programe Fortuna ligy zmeny: ViOn v Trenčíne i Michalovciach

NETKY.SK • 19 Október 2016, 12:33 • 2 min
V jesennom programe Fortuna ligy zmeny: ViOn v Trenčíne i Michalovciach

BRATISLAVA - Prezídium Únie ligových klubov (ÚLK) ako riadiacej organizácie najvyššej slovenskej futbalovej súťaže schválilo dve žiadosti o zmenu dejiska zápasov Fortuna ligy 2016/2017.

slovakia

left justify in out

V 14. kole sa AS Trenčín stretne s FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble napokon na svojom štadióne, v súlade s pôvodným vyžrebovaním súťaže a v 25. kole budú mať výhodu domáceho prostredia Zlatomoravčania. "Úradujúci slovenský majster pre inštaláciu vyhrievania ihriska plánoval odohrať všetky duely jesennej časti sezóny od 12. kola u súperov. Rekonštrukčné práce na Sihoti sa však začnú až 30. októbra, teda deň po termíne zápasu Trenčanov s FC ViOn," informuje oficiálny portál elitnej slovenskej súťaže fortunaliga.sk.


Rekonštrukcia hracej plochy má vplyv aj na itinerár stretnutí Michaloviec. Zemplínčania si práce rozvrhli na obdobie február - apríl 2017. Z tohto dôvodu požiadali o zmenu dejiska duelov, zhodou okolností tiež so Zlatými Moravcami-Vrábľami. Prezídium ÚLK po súhlase zástupcov FC ViOn schválilo aj tento návrh: obe mužstvá sa stretnú v rámci 15. kola Fortuna ligy v sobotu 5. novembra v Michalovciach a v 26. kole budú bojovať o body v sobotu 8. apríla 2017 v Zlatých Moravciach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies