V jednom vzťahu našli šťastie traja muži, homosexuálna trojica plánuje deti

NETKY.SK • 20 Október 2015, 19:00 • 2 min
V jednom vzťahu našli šťastie traja muži, homosexuálna trojica plánuje deti

HALIFAX - Shayne Curran, Adam Grant a Sebastian z Halifaxu majú netradičný vzťah. Traja homosexuálni milenci žijú v spoločnej domácnosti a cítia sa tak šťastní, napriek odcudzujúcim pohľadom.

slovakia

left justify in out

Od roku 2012 zdieľajú nie len jeden dom ale aj jedno lôžko. Adam a Shayne sa poznajú už dlhšie a dokonca boli aj manželmi. Neskôr v nočnom klube stretli Sebastiana a okamžite ich očaril. Adam a Shayne sa rozhodli pre rozvod, aby sa Sebastian medzi nimi necítil menejcenný.

 

"Nechceli sme, aby sa Seb cítil ako piate koleso voza, tak sme sa rozhodli rozviesť a založiť zväzok zložený z nás troch. Teraz sme šťastnejší ako kedykoľvek predtým. Naše osobnosti spolu dokonale fungujú a všetko do seba zapadá," povedal Curran (29).

Trojica teraz zatúžila po dieťati a na príležitosť nečakali dlho. Shanove dve sestry sa ponúkli, že im deti vynosia alebo poskytnú vajíčka. Dievčatá sa dokonca hádajú kvôli tomu, ktorá z nich im porodí dieťa skôr. K príchodu potomkov trojice chce prispieť už aj Sebastianova sestra.

 

"Chceme naše gény pomiešať, aby nám naše deti boli geneticky blízke tak veľmi, ako sa len dá.  Stále sme otvorení aj možnosti adopcie. Deti sú dôležitou súčasťou našich plánov do budúcnosti," vysvetlil Shane. Milenci tvrdia, že ich vzťah je ako každý iný, chodia spolu na večeru, chovajú svojich dvoch psov a spávajú spolu v posteli. Priznali ale, že štvrtého člena medzi seba neplánujú prijať.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies